Treballem per ajudar e les persones en situació de risc social, excloses o amb dificultats d'accés al mercat de treball ordinari.D'ON VENIM
L'associació Dimas va començar el seu camí, el desembre de 1995, a partir d'un grup de persones amb una trajectòria de compromís personal en la lluita contra l'exclusió social: voluntariat de presons, càritas, treball social i món obrer.
EL NOSTRE IDEARI
L’objectiu primigeni i únic de l’Associació Dimas és procurar la reeducació i reinserció social de les persones amenaçades d’exclusió. Els altres objectius que ens proposem tenen sentit en funció de la seva contribució a l’assoliment del primer.
COM HO FEM
Els nostres projectes. Ideem projectes que mica en mica va posant a la pràctica conjuntament amb altres entitats o bé directament i amb recursos propis.


Per tal de donar compliment als objectius de Dimas -com són l’acollida, la formació, l’acompanyament en el procés de recerca de feina i la inserció de les persones amenaçades d’exclusió- l’associació Dimas idea projectes que mica en mica va posant a la pràctica conjuntament amb altres entitats o bé directament i amb recursos propis:  

Per tal de donar compliment al segon objectiu dels nostres estatuts, que és la sensibilització i implicació de la societat en la problemàtica de l’exclusió social, l’associació Dimas es planteja dues activitats anuals que es concreten en:
 • Pels socis i simpatitzants:
Trobada anual de socis en un format de dinar de germanor, distès i acollidor, que inclourà un espai breu per a realitzar l’assemblea anual, donar les informacions necessàries, etc. I un segon moment amb la participació d’algun ponent que ens ajudi a reflexionar sobre la realitat concreta de l’economia social i altres temes en relació a l’exclusió social. La data proposada per a la trobada d’aquest any 2011 és el proper dissabte 17 de setembre de 2011 a la seu social de l’entitat, a l’avinguda Sant Julià, 83 de Granollers.
 • Per tothom que hi estigui interessat:
Jornada de sensibilització en format xerrada, taula rodona, conferència, per tal de tractar temes d’interès social i d’actualitat relacionats amb els objectius que pretén aconseguir l’associació, els interessos, i el treball que realitza. La xerrada d’aquest any 2011 va ser la ponència de la Carmen Avendaño sobre el problema de les drogues a l‘auditori de Bellavista.

MEMÒRIES
Memòria 2011
Memòria 2010
baixar Memòria 2010 en format .pdf (Memòria conjunta de Dimas Empresa d'Inserció Social i Associació Dimas)
Memòria 2008
baixar Memòria 2008 en format .pdf (Memòria conjunta de Dimas Empresa d'Inserció Social i Associació Dimas)
Memòria 2007
baixar Memòria 2007 en format .pdf (Memòria conjunta de Dimas Empresa d'Inserció Social i Associació Dimas)
Memòria 2006
baixar en format .doc (Memòria conjunta de Dimas Empresa d'Inserció Social i Associació Dimas)
Memòria 2002-2003

 • Notícies sobre l'exclusió
  José Antúnez Becerra | Vaga de fam des del 23 de gener de 2015 El pres en lluita José Antúnez Becerra...
 • Tancarem el CIE
  Dimas s'ha adherit a la jornada "Tancarem el CIE"El dissabte anirem junts a encerclar el CIE de Barcelona.Si...
 • I si parlem de les presons?
  En l’actualitat estem vivint moments difícils. La crisi i les retallades afecten a la sanitat, l’educació,...