Natura urbanaAmb la voluntat de donar compliment als seus objectius l’Associació Dimas vol desenvolupar un nou projecte que anomenem Natura-urbana i que pretén crear un recurs on poder acollir persones que necessiten un espai prelaboral que els prepari per poder accedir a una feina ordinària, i, si no és possible, treballar per tal de possibilitat l’adquisició d’habilitats per la seva autonomia.

A més d’un espai pre-laboral, el projecte pretén ser un espai d’acollida, formació i orientació per a tots els que puguin participar-hi.

La idea es concreta en treballar un petit hort dins d’un nucli urbà. En aquests moments s’ha demanat un terreny d’uns 200 m2 a l’Ajuntament de Les Franqueses per tal d’iniciar el projecte.

El recurs s’adreça a persones en situació de precarietat econòmica i amb un cert risc de quedar exclosos socialment. Inicialment es pensa en persones que ja estiguin rebent algun tipus d’ajut econòmic (prestació, RMI, etc.) perquè puguin complementar aquests ingressos que ja reben amb el que es generi del propi treball; derivades dels propis serveis socials públics o altres programes i entitats que treballin amb aquests col·lectius.