• Dones
Category
Social
About This Project

Curs per a dones de Cures a Persones dependent

 

Aquest curs l’imparteixen voluntaris de l’Associacó Dimas (un metge, una infermera i una tècnica en infermeria vinculats a l’Hospital de Granollers i a l’atenció primària ambulatòria) coordinat per Susana Sánchez, responsable pedagògica dels projectes de l’associació.

 

Aquest curs de 22 hores s’emmarca dins un projecte més ampli anomenat (FIP) Formació per a la Integració i Pre-Laboral que porten a terme juntament l’Associació Dimas i la Fundació El Xiprer de Granollers, amb el suport de CCOO que imparteix el Mòdul B de Drets Laborals.

L’objectiu del (FIP) és millorar les condicions sociolaborals de les persones en procés de regulació de la documentació, mitjançant l’accés a la formació no reglada i després al món laboral.

És un tema que ens preocupa perquè són moltes les persones que arriben al nostre país i que han d’esperar com a mínim 3 anys per poder començar a treballar de manera regularitzada i durant aquest temps s’han de guanyar la vida.

La formació també pretén ser un primer pas per a l’acompanyament i l’ajuda mútua com a una eina d’empoderament i per fer visibles les capacitats i l’impuls de tot el que poden aportar a la nostra comunitat i a la nostra societat en general.