• Da+
Category
Social
About This Project

Projecte Da+

 

Aquest és un subprojecte dins del PAT, on donem suport a dones que per la seva situació personal o laboral, necessiten un suport o empenta per arrencar els seus projectes.

Actualment el projecte Da+ per les habilitats, interessos i motivació de les participants s’enfoca sobretot en el tèxtil, donant una segona vida a la roba, tant arreglant roba en l’àmbit particular com creant els nostres propis productes amb roba reutilitzada. Tot i això es un projecte viu que evolucionarà amb elles oferint-les noves propostes i/o formacions d’activitats econòmiques.

També juntament amb El Centre d’Informació per a Treballadors  Estrangers  (CITE)  de CCOO les hi oferim  assessorament  legal  en  matèria  d’estrangeria  i  formació  de  drets  i  coneixements  laborals,  coneixement  de  l’entorn  i  la  societat  catalana,  nacionalitat i lluita contra els prejudicis.

En aquest projecte no sols busquem donar aquesta empenta, sinó fomentar la cohesió i la col·laboració entre elles fent xarxa d’ajuda mútua.

Projectes com aquest ens omplen molt, ja que a poc a poc veiem els resultats, l’afecte i motivació de qui va dirigit.