Equip

Esteban

Com a Gerent de Dimas, és el responsable i el culpable de tot. Només podem dir coses bones d’ell, les dolentes ens les té prohibides.

Susana

La Coordinadora Pedagògica s’encarrega del seguiment i les tasques pedagògiques que realitzem a Dimas. Li agraden les infusions i la seva taula sempre la veuràs ben ordenada.

David

No et deixis enganyar si el veus una mica seriós, dins el casc té un cor enorme, a part d’una bossa de caramels. Com a Coordinador d’Obres està sempre al peu del canó amb la construcció.

Marcos

Encara no tens la seva targeta? Com a Coordinador de Serveis s’encarrega de què tot funcioni correctament. Si te’l vols guanyar, convida-l a un cafè de bon matí.

Lucía

Amb la seva calculadora no se li escapa cap número, per això és la Cap de Comptabilitat. El dia de la foto va venir tota de negre, però tot i així va quedar molt bé acaronant la seva calculadora.

Amador

L’avi de l’oficina, un altre amant del cafè. Com a Cap de Pressupostos i tasques administratives és un crack del Excel.

Mercè

Dóna suport a totes les àrees, i és clar, com a Suport Administratiu, els papers i els tràmits “són lo seu”. També és professora, i un cop escrit això, aquest text el revisarà i corregirà ella mateixa.

Alejandro

És el responsable de Comunicació i Disseny, però també apaga els focs que van sortint el dia a dia.