Somos una empresa socialmente responsable, solidaria, comprometida con los sectores laboralmente mas desfavorecidos i basada en la cultura del esfuerzo i la confianza en las personas.

 Dimas es una empresa de Inserción Social ubicada en el Vallès Orialta, con sede en Granollers, fuertemente arraigada al territorio, que desarroya sus actividades desde 2005.

“acogida, acompañamiento, formación e inserción”

Realitzem treballs de muntatge per a diferents actes culturals i d’oci, tant públics com privats,

Tenim capacitat per muntar el material del client i també disposem d’un catàleg de material per al lloguer.

Des de Dimas posem material a la vostra disposició

Megafonia i Audiovisuals, Tècnics de so i llum i Regidors d’escenari compromesos, professionals i atents, perquè volem que la vostra celebració sigui un èxit.

Oferim serveis i treballs diversos de manteniment, rehabilitació i reparació tant d’edificis d’obra pública o privada (instal·lacions esportives, escoles i edificis en general), com de petita obra i domicilis.

Posem a la vostra disposició:

Tarimes, camerinos, càtering, graelles, taules i cadires amb sistema propi de gàbies antivandàliques i amb sistema de rodes per a facilitar el seu desplaçament.

Manteniment de jardins i silvicultura, actuacions forestals, projectes d’adaptació medioambientals i itineraris adaptats. Col·laborem amb l’àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i l’Obra Social La Caixa.

Especialment adreçat als joves que no han acabat la secundària obligatòria i que estan desocupats. Curs de sò i Il·luminació, taller de Bicicletes RNova (projecte per a la inclusió laboral mitjançant la reutilització d’objectes de segona mà).

Dimas disposa de 61 contenidors de roba distribuïts pel Vallès Oriental, en els que recollim roba i sabates que posteriorment traslladem a una altra empresa d’inserció que fa el tractament i reaprofitament del residu.

La nostra disponibilitat, capacitat d’adaptació i flexibilitat  marquen la diferencia:

Serralleria,

Transports i trasllats, atenció al públic, repartiment de publicitat i neteges d’impactes.

Compromiso de ofrecer servicios de calidad i competitivos

Ya confían en nosotros