Política de Privacitat

XARXES SOCIALS

 

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent i aplicable en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i  de  Comerç Electrònic (LSSI-CE), DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL, SL informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil en les Xarxes Socials Facebook i Instagram, amb la finalitat principal de publicitar els seus serveis.

 

Dades de DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL, SL:

 

CIF: B63752851

ADREÇA: AVDA SANT JULIA, 83, 08403, GRANOLLERS (BARCELONA

CORREU ELECTRÒNIC: dimas@dimaseis.com

DOMINI WEB: www.dimaseis.com

 

L’usuari disposa d’un perfil en la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL SL, mostrant així interès en la informació que es publiciti en la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

 

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per a garantir la seva privacitat.

 

DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL SL té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer.

 

En relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL, SL, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 

  • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
  • Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL SL, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-lo davant la Xarxa Social.
  • Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL SL, per exemple, deixar d’estar unit al perfil

 

DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL SL realitzarà les següents actuacions:

 

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL SL.Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada en la pàgina de DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL SL.
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

 

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves  connexions, per a això  haurà d’accedir a  la seva  configuració de privacitat.

 

Publicacions

 

L’usuari, una vegada unit a la pàgina de DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL, SL, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o  fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular d’aquests, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL, SL es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

 

DIMAS  EMPRESA  D’INSERCIO  SOCIAL  SL  no  es  farà  responsable  de  els  continguts  que lliurement ha publicat un usuari.

 

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

 

Les imatges que puguin publicar-se en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL SL, però si que romandran en la Xarxa Social.

 

DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL, SL utilitzarà la Xarxa Social per a publicitar els seus serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

 

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de DIMAS EMPRESA D’INSERCIO SOCIAL, SL perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

 

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social: